Legetøj med i børnehave

Hvad må barnet medbringe

Det er op til den enkelte forældre og barn, hvad barnet tager med i institutionen, dog er det på eget ansvar.
Som udgangspunkt mener vi ikke, at børnene har brug for at medbringe eget legetøj, men børnene har så mange fine legesager hjemme, og de vil meget gerne vise det frem til kammeraterne i børnehaven. Vi har derfor en holdning til, at det er ok at medtage et stk. legetøj. Vil barnet medbringe flere, anbefaler vi, at I som forældre tager en snak med barnet om, at det kan være meget svært at skulle gå en hel dag og holde styr på det medbragte legetøj.

Vi har en politik omkring medbragte spillemaskiner Nintendo – PlayStation osv.

Børn må gerne medbringe maskinerne, de skal være opladet hjemmefra, når de løber tør for strøm, kan den ikke bruges mere den dag i børnehaven – børnene blive bedt om at lægge den ud i deres rum.
Børnene bestemmer selv om de vil låne den ud til andre – tilsvarende de andre medbragte legeting - og på eget ansvar.
De voksne bestemmer hvornår det er ok at spille - 
Vi lægger altid op til, at børnene er sociale med de andre, så når der er en der har en spillemaskine med, så må andre børn gerne sidde og se på.
Der må ikke tages billeder, video eller lydoptagelser med de medbragte maskiner - men selvfølgelig kan det ske, da vi ikke kan være over børnene hele tiden..... bliver det opdaget, bliver maskinen lagt på kontoret og vil blive udleveret til den forældre, som hente barnet den dag – samt en snak om, at barnet skal overholde reglerne.